John van Zuilen

Beste leden en bezoekers van BaseGym,

Mijn naam is John van Zuilen, en ik ben verheugd om mijzelf voor te stellen als een holistisch therapeut met een passie voor fitness die meer dan 20 jaar ervaring heeft opgebouwd in deze branche. Gedurende mijn carrière heb ik niet alleen mijn theoretische en praktische kennis in de holistische therapie toegepast, maar heb ik ook mijn passie voor fitness geïntegreerd, wat heeft geleid tot een veelzijdige benadering van welzijn.

Met een achtergrond als wedstrijdatleet in bodybuilding gedurende 10 jaar, begrijp ik de intrinsieke link tussen fysieke kracht en mentale veerkracht. Deze ervaring stelt me in staat om op maat gemaakte trainingsprogramma’s te ontwikkelen die niet alleen gericht zijn op het opbouwen van spiermassa, maar ook op het bevorderen van algemeen welzijn.

Een van mijn meest voldoening gevende ervaringen is het begeleiden van mensen op hun reis naar een gezonder leven, vooral diegenen die te maken hebben met ondergewicht. Door mijn eigen persoonlijke reis en uitdagingen begrijp ik de complexiteit van deze situatie en ben ik vastbesloten om anderen te helpen hun doelen te bereiken en een positieve relatie met voeding en lichaamsbeweging op te bouwen.

Met mijn uitgebreide ervaring en toewijding aan het welzijn van anderen, ben ik vastbesloten om samen met u te werken aan het bereiken van uw fitnessdoelen en het bevorderen van een gezonde levensstijl. Laten we samen op weg gaan naar een leven vol vitaliteit en welzijn.

Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen bij BaseGym en samen te werken aan uw persoonlijke transformatie.

Met vriendelijke groet,

John van Zuilen

Delfi Mendez

Ik kom van origine uit de Dominicaanse Republiek , maar woon vanaf mijn 29e met veel plezier in Nederland.  Ik ben al mijn hele leven een fitgirl die altijd in de gym te vinden was en nog steeds is! Toen ik in Nederland aankwam, heb ik mijn carrière stopgezet en heb ik mij aan de opvoeding van mijn dochters gewijd tot zij oud genoeg waren. Daarom zijn van de 19 jaar in Nederland, er 11 gewijd aan de wereld van de fitness.

Ik ben begonnen als zumba-instructeur in verschillende sportscholen. Daarna heb ik pilates- en yoga cursussen gevolgd en heb ik mij ontwikkeld als ondernemer. Ik ben mede-eigenaar van Fit Flex Fun Fitness studio en werk nu ook als Personal trainer omdat ik tijdens de lockdown er achter kwam hoe belangrijk het persoonlijk contact met je klanten is.

Mijn specialiteiten zijn:

 • Pilates tijdens de zwangerschap.
 • Lichamelijke klachten na de zwangerschap.
 • Mensen met scoliose helpen met het versterken van hun core (spieren van de romp).
 • Houding Yoga, specifiek gericht op flexibiliteit.
 • Personal training voor vrouwen vanaf hun veertigste, wanneer we krachttraining het meest nodig hebben. 

Ik begon dit werk met mezelf tijdens en na mijn zwangerschappen, een van de meest cruciale momenten in het leven van een vrouw. Ik werk graag met mensen, het is een van de redenen waarom ik van mijn werk hou. Het is geweldig om mijn cliënten te kunnen zien en helpen bij het verbeteren van hun lichaam en hun manier van leven. Het is niet altijd gemakkelijk, maar ik houd wel van een uitdaging!

Bij BaseCommunity kan ik doen wat ik het leukste vind: mensen helpen om een fittere versie van zichzelf te worden. Ik geloof dat in shape komen en blijven geen straf zou moeten zijn en dat iedereen plezier in fitness kan vinden. 

Onzepersonal trainers

Melanie Blanco

Naast personal trainer ben ik mede-eigenaar van BaseCommunity. Ik heb gestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding maar realiseerde mij al snel...

Delfi Mendez

Ik kom van origine uit de Dominicaanse Republiek , maar woon vanaf mijn 29e met veel plezier in Nederland. Ik ben al mijn hele leven een fitgirl die...

Ilona de Wilde

Begin 2015 startte ik met krachttraining. Met twee auto immuunziektes werd ik flink uitgedaagd door mijn lichaam. Ik zocht op dat moment naar iets...

Helen Derks

Mijn kracht ligt in het motiveren en inspireren van anderen. Of je nu aan het begin staat van je krachtsportreis of een doorgewinterde atleet bent, ik ben hier om te begeleiden, aan te moedigen en uit te dagen....

John van Zuilen

Met een achtergrond als wedstrijdatleet in bodybuilding gedurende 10 jaar, begrijp ik de intrinsieke link tussen fysieke kracht en mentale veerkracht. Deze ervaring stelt me in staat om op maat gemaakte trainingsprogramma’s te ontwikkelen die...

Glenn Tetteh

Sport, beweging en gezondheid is al voor hoe lang ik me kan herinneren belangrijk voor me. Mijn visie is dat dat voor iedereen essentieel is!

Kom en neem een Kijkje!
bij een gratis intake

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je het leuk vinden om kennis te maken met een van onze trainers? Vul dan onderstaand je gegevens in en laat ons weten wanneer jij langs wilt komen!

  Utrecht
  en omgeving!

  Keulsekade 189
  3534 AC Utrecht
  info@basecommunity.nl

  Kom en neem een Kijkje!
  bij een gratis intake

  Ben je nieuwsgierig geworden en zou je het leuk vinden om kennis te maken met een van onze trainers? Vul dan onderstaand je gegevens in en laat ons weten wanneer jij langs wilt komen!

   Utrecht
   en omgeving!

   Keulsekade 189
   3534 AC Utrecht
   info@basecommunity.nl