Ilona de Wilde

Begin 2015 startte ik met krachttraining. Met twee auto immuunziektes werd ik flink uitgedaagd door mijn lichaam. Ik zocht op dat moment naar iets wat ervoor zou zorgen dat ik me iets beter ging voelen. Mijn voedingspatroon had ik de jaren ervoor al aangepast nadat ik me steeds meer ging verdiepen in voeding. Het enorme verschil wat ik hier alleen al meemaakte had mijn interesse gewekt. Met krachttraining kon ik nu ook actief iets doen. Het werd mijn uitlaatklep en ik voelde me op alle vlakken steeds sterker. Het ging allemaal niet zonder slag of stoot, juist dat maakt de motivatie alleen maar groter. 

De afgelopen jaren heb ik geleerd hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Hoe je dat doet is alleen niet zo makkelijk en waar moet je beginnen?

Omdat ik mijzelf verder wilde ontwikkelen op het gebied van leefstijl, voeding en trainen, volg ik op dit moment bij Chivo de opleiding PT essentials. Mijn eigen ervaring heeft mij inmiddels een hele sterke basis en een heleboel kennis gegeven. Hier wil ik verder op bouwen met deze opleiding. Daarmee help ik nu met heel veel plezier mensen om hun specifieke doelen te bereiken en behouden op de langere termijn. 

Het neerzetten van een goede basis in je leven vind ik erg belangrijk. Want als je een sterke basis hebt, weet je ook altijd waar je op terugvalt als het even niet mee zit. 

Wil jij je lichaam-en/of leefstijl doel bereiken én behouden op de langere termijn? Daarvoor ben je bij mij helemaal goed! We gaan samen op zoek naar een leefstijl die past bij jou, waardoor je op een flexibele manier werkt aan jouw gewenste resultaat. Hierbij deel ik graag mijn kennis en krijg je alles aangeleerd wat jou helpt om je doelen te behalen en behouden.

Ilona de Wilde

Begin 2015 startte ik met krachttraining. Met twee auto immuunziektes werd ik flink uitgedaagd door mijn lichaam. Ik zocht op dat moment naar iets wat ervoor zou zorgen dat ik me iets beter ging voelen. Mijn voedingspatroon had ik de jaren ervoor al aangepast nadat ik me steeds meer ging verdiepen in voeding. Het enorme verschil wat ik hier alleen al meemaakte had mijn interesse gewekt. Met krachttraining kon ik nu ook actief iets doen. Het werd mijn uitlaatklep en ik voelde me op alle vlakken steeds sterker. Het ging allemaal niet zonder slag of stoot, juist dat maakt de motivatie alleen maar groter. 

De afgelopen jaren heb ik geleerd hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Hoe je dat doet is alleen niet zo makkelijk en waar moet je beginnen?

Omdat ik mijzelf verder wilde ontwikkelen op het gebied van leefstijl, voeding en trainen, volg ik op dit moment bij Chivo de opleiding PT essentials. Mijn eigen ervaring heeft mij inmiddels een hele sterke basis en een heleboel kennis gegeven. Hier wil ik verder op bouwen met deze opleiding. Daarmee help ik nu met heel veel plezier mensen om hun specifieke doelen te bereiken en behouden op de langere termijn. 

Het neerzetten van een goede basis in je leven vind ik erg belangrijk. Want als je een sterke basis hebt, weet je ook altijd waar je op terugvalt als het even niet mee zit. 

Wil jij je lichaam-en/of leefstijl doel bereiken én behouden op de langere termijn? Daarvoor ben je bij mij helemaal goed! We gaan samen op zoek naar een leefstijl die past bij jou, waardoor je op een flexibele manier werkt aan jouw gewenste resultaat. Hierbij deel ik graag mijn kennis en krijg je alles aangeleerd wat jou helpt om je doelen te behalen en behouden.

Onzepersonal trainers

Melanie

Naast personal trainer ben ik mede-eigenaar van BaseCommunity. Ik heb gestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding maar realiseerde mij al snel...

Joey

In het verleden heb ik verschillende sporten gedaan zoals hockey, judo en kickboksen, vanaf mijn 15e ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van de fitness. Fitness was namelijk...

Delfi

Ik kom van origine uit de Dominicaanse Republiek , maar woon vanaf mijn 29e met veel plezier in Nederland. Ik ben al mijn hele leven een fitgirl die...

Ilona

Begin 2015 startte ik met krachttraining. Met twee auto immuunziektes werd ik flink uitgedaagd door mijn lichaam. Ik zocht op dat moment naar iets...

Kom en neem een Kijkje!
bij een gratis intake

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je het leuk vinden om kennis te maken met een van onze trainers? Vul dan onderstaand je gegevens in en laat ons weten wanneer jij langs wilt komen!

  Utrecht
  en omgeving!

  Keulsekade 189
  3534 AC Utrecht
  info@basecommunity.nl

  Kom en neem een Kijkje!
  bij een gratis intake

  Ben je nieuwsgierig geworden en zou je het leuk vinden om kennis te maken met een van onze trainers? Vul dan onderstaand je gegevens in en laat ons weten wanneer jij langs wilt komen!

   Utrecht
   en omgeving!

   Keulsekade 189
   3534 AC Utrecht
   info@basecommunity.nl