base massage

Bij Base Community helpen we je graag bij alle aspecten van een gezond leven. Ook ontspanning en herstel horen daarbij.

De inzet van de massage is altijd gericht op bijdragen aan herstel, verlichting van pijn en ontspanning. Verschillende massagetechnieken kunnen worden toegepast tijdens een behandeling, dit doen we om elk gebied van het lichaam de juiste druk, aanraking en aandacht te geven. Tijdens de massage is het daarom belangrijk om af te stemmen hoe de massage verloopt. Hoe is je ademhaling? Lukt het om te ontspanning? Dit zijn enkele van de belangrijke aandachtspunten.

Jeroen is de masseur bij Base Community. Neem gerust contact op met Jeroen via 0611539841 of vul het contactformulier in als je meer vragen of interesse hebt.

Smallgroup

Samen met je vrienden en/of collega’s trainen is toch veel leuker? Onze trainers zwepen je op! De trainingen worden gebaseerd op het niveau van ieder die aanwezig is zodat er voor iedereen meer dan genoeg uitdaging is. Ook met blessures ben je van harte welkom om mee te trainen. Wij kunnen door onze ruime ervaring de training aanpassen zodat deze voor iedereen toegankelijk is. 

Tijdens de training zullen wij jullie hard aan het werk zetten, tegelijk staat plezier in bewegen bij ons voorop. Dit maakt dat we verschillende vormen van training gebruiken om elke keer weer een leuke les neer te zetten!

massage op maat

Massage op maat betekent dat we vooraf in gesprek gaan over jouw ongemakken en wensen. Ieder lichaam en mens verdient persoonlijke aandacht, omdat klachten van dag tot dag kunnen verschillen. Hier wordt rekening mee gehouden tijdens de massage!

Deep Tissue Massage

Tijdens deze massage worden de diepere spierlagen op een rustige manier aangepakt, waarbij tegelijkertijd veel druk wordt toegepast. Zo worden pijnlijke gebieden zorgvuldig en effectief aangepakt. Deze manier van masseren maakt verklevingen van de spieren los, waardoor je minder pijn ervaart en soepeler kunt bewegen. Een deep tissue massage verlaagt ook de bloeddruk, hartslag en het stresshormoon, waardoor ontspanning na de massage gemakkelijker wordt!

Ontspanning massage

Als je van zachte aanrakingen houdt, is een ontspanningsmassage heel geschikt. Met strijkingen en licht kneden ontstaat een gevoel van ontspanning en welzijn, wat zorgt voor vermindering van stress. Ook treedt er een verbetering van de bloedsomloop op. De ontspanningsmassage helpt je volledig tot rust te komen en kan tegelijkertijd ook lichte pijn verzachten.

sport massage

Deze massage is gericht op het verbeteren van de bloedsomloop, de flexibiliteit en het bewegingsbereik. Als je veel sport, is het belangrijk dat de bloedsomloop goed is. Hierdoor wordt de hersteltijd van een training verkort, worden blessures voorkomen en wordt de efficiëntie van de spieren verbeterd. Het is aan te raden om de massage te boeken tijdens het trainen voor een groot evenement. Ook vlak voor en na het evenement is het waardevol om een sportmassage te boeken, omdat prestaties worden geoptimaliseerd, blessures worden voorkomen en de hersteltijd van uw lichaam wordt verkort.

Als je een sportmassage plant na het sporten bij Base Community, worden vocht en afvalstoffen snel uit de spieren afgevoerd om de spieren weer soepel te maken. Dit maakt deze massage na elke training een fijne toevoeging voor uw welzijn en prestaties!

trigger point massage

Een triggerpoint is als het ware een spierknoop die pijn kan veroorzaken. Bij deze massage worden triggerpoints gelokaliseerd en wordt er door middel van diepwerkende technieken veel druk gegeven op een klein oppervlak. Het triggerpoint ontspant en smelt, wat een vitaliserend effect heeft. Vaak gaat dit gepaard met een gevoel van ‘stromen’, vastgezette energie komt weer in beweging.

bindweefsel massage

Bindweefsel, ook wel fascia (Latijn), is een belangrijk onderdeel van ons grootste orgaan: de huid. Onderhuids bindweefsel (subcutis) ligt onder de opperhuid en de lederhuid. Dit ondersteunende weefsel komt voor in ons hele lichaam in verschillende vormen en houdt ons lichaam in vorm, geeft stevigheid en souplesse.

Het masseren van het bindweefsel stimuleert de doorbloeding in de huid. Het bindweefsel heeft functies die bijdragen aan onze gezondheid en schoonheid, zoals wondgenezing en het afvoeren van afvalstoffen. Een bindweefselmassage draagt bij aan de elasticiteit, volume en stevigheid van de huid.

nek- en schouder massage

Regelmatige massage kan nekklachten goed en snel verhelpen en voorkomen. Alle spieren worden goed losgemaakt, waardoor afvalstoffen in jouw lichaam kunnen worden afgevoerd. Een massage is dus een langdurige oplossing voor nekpijn en spanningshoofdpijn. Er is een grote kans dat de nekpijn komt door jouw zithouding, bijvoorbeeld op het werk. Hierdoor kun je last hebben van meer algemene spier- en gewrichtsklachten, ook wel bekend als RSI. Dit kan voorkomen in bijvoorbeeld je handen, polsen, armen en schouders. Een massage kan je van jouw klachten afhelpen.

deel massage

Er zijn ook klachten die vragen om langere tijd een specifiek gebied te masseren. Daarom zijn er ook andere deelmassages mogelijk. Een deelmassage is bijvoorbeeld een goed idee wanneer je last hebt van onderrugklachten, pijnlijke of vermoeide benen en/of voeten, en bij spanning in de armen. Hierbij kunnen specifieke massages worden gegeven op de volgende gebieden:

 • Heup-, bil- en hamstringmassage
 • Beenmassage
 • Armmassage
 • Voetmassage
 • Gezicht-, hals- en hoofdmassage

laptop massage

Ben je eigenlijk te druk voor een massage maar heb je er wel behoeften aan? Of helpt tijdens het werken wat extra ontspanning jou om productiever te zijn? Dan is een Laptopmassage iets voor jou. Een Laptopmassage is een nek- en schoudermassage aan je bureau. Alle spieren worden goed losgemaakt, waardoor afvalstoffen in je lichaam kunnen worden afgevoerd.

Kom en neem een Kijkje!
bij een gratis intake

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je het leuk vinden om kennis te maken met een van onze trainers? Vul dan onderstaand je gegevens in en laat ons weten wanneer jij langs wilt komen!

  Utrecht
  en omgeving!

  Keulsekade 189
  3534 AC Utrecht
  info@basecommunity.nl

  Kom en neem een Kijkje!
  bij een gratis intake

  Ben je nieuwsgierig geworden en zou je het leuk vinden om kennis te maken met een van onze trainers? Vul dan onderstaand je gegevens in en laat ons weten wanneer jij langs wilt komen!

   Utrecht
   en omgeving!

   Keulsekade 189
   3534 AC Utrecht
   info@basecommunity.nl