ONLINE COACHING

Leefstijl is al jouw gedrag wat invloed heeft op je gezondheid. 

Dat kan dus gaan over Voeding, Bewegen, Alcohol, Roken, Ontspannen (stress). Wanneer jij iets wilt veranderen is het belangrijk om je bewust te zijn van jouw gedrag. Omdat 95% van je dagelijkse gedrag onbewust is, is het belangrijk om te weten wat je nu eigenlijk écht doet als je iets wilt veranderen. 

Door aan de slag te gaan met jouw leefstijl, ga je leren hoe je nieuw gewenst gedrag in jouw leven kunt implementeren. Wanneer je dit vervolgens vaak gaat doen, wordt het een gewoonte die je ook kunt volhouden.

Met online coaching ga je aan de slag met jouw leefstijl en je trainingen. Er wordt altijd gewerkt met periodes van 3 maanden. Opzeggen kan na 3 maanden uiterlijk op de eerste van de maand voor de einddatum.
Je krijgt bij elk pakket:

 • toegang tot de app met alle tools om jouw progressie bij te houden
 • startgids voeding én trainen

 

Smallgroup

Samen met je vrienden en/of collega’s trainen is toch veel leuker? Onze trainers zwepen je op! De trainingen worden gebaseerd op het niveau van ieder die aanwezig is zodat er voor iedereen meer dan genoeg uitdaging is. Ook met blessures ben je van harte welkom om mee te trainen. Wij kunnen door onze ruime ervaring de training aanpassen zodat deze voor iedereen toegankelijk is. 

Tijdens de training zullen wij jullie hard aan het werk zetten, tegelijk staat plezier in bewegen bij ons voorop. Dit maakt dat we verschillende vormen van training gebruiken om elke keer weer een leuke les neer te zetten!

Pakketten & prijzen The base

 • trainingsschema met alle uitleg en video’s per oefening
 • 3 dagen fullbody schema
 • bijhouden van je workouts in de app
 • agenda in de app om je workouts en dagelijkse gewoontes te plannen en reminders in te bouwen
 • mogelijkheid om je voeding, je gewicht en je lichaamsmetingen bij te houden in de app zodat je al jouw progressie bij elkaar hebt
 • toegang privé groep met de andere deelnemers
 • De plek om elkaar te steunen, inspireren en motiveren

PRIJS: per 12 weken 142,50 per 3 mnd (is 47,50 per maand)

Pakketten & prijzen The extra

– zelfde als The Base, plus:

 • persoonlijk voedingsplan (passend bij jouw doel)
 • tips, richtlijnen en opdrachten om nieuwe gewoontes te creëren en te behouden
 • tips, richtlijnen en opdrachten om focus op jouw doelen te leren houden, maar ook om je focus te herwinnen
 • 1 x per maand check in, gevolgd door feedback en adviezen voor de komende maand persoonlijk voor jou
 • toegang privé groep met de andere deelnemers
 • De plek om elkaar te steunen, inspireren en motiveren

PRIJS: per 12 weken 172,50 (is 57,50 per mnd)

Pakketten & prijzen The ultimate

– zelfde als The Extra, plus:

 • persoonlijk trainingsschema

Add on: beweeganalyse + PT van 45 min bij Base  – 65 euro (eenmalig)

hiermee kijken we waar je nu staat en wat er nodig is, zodat jouw trainingsschema echt past bij jou. Je krijgt hierbij tips en adviezen mee waar je direct mee aan de slag kunt

PRIJS: per 12 weken 195 (is 65 per mnd)

Pakketten & prijzen The ultimate+

1:1 leefstijlcoaching

Hierbij ga je gedurende minimaal 12 weken aan de slag met jouw leefstijl en trainingen. Tijdens de intake formuleren we concrete doelen. 

Vervolgens kijken we wat er nodig is om daar te komen én checken we of dat ook haalbaar is voor jou. Je werkt uiteindelijk toe naar duurzaam resultaat. Geen quick fix. Wel een proces waarin je enorm veel leert en waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Dit is voor jou als jij concreet iets wilt veranderen in jouw leven. Afvallen, gezonder eten terwijl je alle ballen in je gezin hoog moet houden, minder drinken, meer bewegen, stress verminderen etc….
In de online coaching pakketten wordt er met name gericht op hoe je een gezondere leefstijl kunt bouwen dmv trainen, voeding, slaap, bewegen en gewoontes creëren. Daar kun je heel ver mee komen, maar elke situatie en elk persoon is natuurlijk anders. In een persoonlijk traject ga je echt aan de slag met alle factoren die JIJ nodig hebt om je doel te bereiken. Daarbij wordt er altijd gekeken naar wat er past in jouw leven en of jouw achterliggende motivatie ook echt de drijfveer is om hier iets mee te doen. Kortom, dit kun je echt zien als een intensief en persoonlijk traject. Uiteindelijk kun jij zelfstandig verder, heb je veel meer controle op jouw gedrag en keuzes en daarmee veel meer vrijheid om echt te kunnen genieten van de dingen die jij belangrijk vindt.

Beperkt beschikbaar, prijs op aanvraag.

voor wie

Voor iedereen die op eigen houtje, met een beetje hulp, zijn leefstijl wil aanpassen. Wij zijn er voor jou met de begeleiding die je nodig hebt! Ilona neemt je mee in wat gezonde routines zijn en hoe jij deze kan behouden zonder je leven 180 graden om te hoeven gooien. Deze manier van coaching is een mooie variatie op personal training en is uitermate geschikt voor iedereen met een wat kleinere portemonnee.

 

Intake is altijd vrijblijvend en gratis!

meest gestelde vragen

Ga ik ook afvallen als ik meedoe?

Wanneer je vet wilt verliezen heb je een langdurig calorie tekort nodig. Je moet dus over een langere periode minder eten dan je lichaam gebruikt. Met dit programma focussen we onder andere op het aanleren van een gezond voedingspatroon. Daarmee kun je zeker gaan afvallen. Wanneer dit specifiek jouw doel is, kun je eerst kijken wat deze aanpassingen voor jou doen. Vervolgens kun je kijken of je gerichter op vetverlies wil gaan zitten. Dan is het handig om ook een dagelijks calorie budget voor je te berekenen.
Daarbij is tracken van je voeding dan een handige tool, zodat je weet wat écht dagelijks binnenkrijgt.

Kan ik nog wel naar etentjes?

Jazeker! Dat is juist waar we voor gaan. Je kunt prima lekker eten tijdens een diner. Je bent nu alleen veel beter voorbereid en je weet ook welke keuzes je gaat maken. Alles zodat je het diner lekker kunt eten, zonder je knoopje erna open te moeten zetten en zonder schuldgevoel.

Mag ik nog wel alcohol drinken?

Ja! Er worden tijdens het programma geen restricties gegeven. Het is ook geen dieet. We focussen op het aanleren van een gezond voedingspatroon en hoe je je meer bewust bent van alle keuzes die jij dagelijks maakt. Hiervoor krijg je onder andere richtlijnen en huiswerkopdrachten om mee aan de slag te gaan. Alles wat betrekking heeft op gedrag wat invloed heeft op je gezondheid. Je bepaalt zelf wat je eet en drinkt.

Moet ik ervaring in de sportschool hebben om mee te doen?

Nee, ook zonder ervaring kun je meedoen. Bij alle oefeningen zit een duidelijke uitleg inclusief video. De workouts zijn geschikt voor elk niveau.

Hoeveel keer moet je trainen per week?

Je krijgt een drie dagen full body trainingsprogramma. Maar je kunt er ook voor kiezen om twee keer te gaan of vier keer. Zolang je de trainingen maar steeds afwisselt. Train jij twee keer per week? Dan doe je training 1 en 2 in de ene week en training 3 en 1 in de tweede week. Zo volgen ze elkaar steeds op.

Mag ik ook meedoen zonder krachttraining?

Dit mag zeker! Krachttraining heeft een grote bijdrage aan hoe jij je fysiek en mentaal voelt en dus ook op jouw eindresultaat. De keuze is natuurlijk aan jou en het is niet verplicht om de trainingen te doen.

Staat jouw vraag hier niet bij? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Laat dan hieronder jouw bericht achter.

Kom en neem een Kijkje!
bij een gratis intake

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je het leuk vinden om kennis te maken met een van onze trainers? Vul dan onderstaand je gegevens in en laat ons weten wanneer jij langs wilt komen!

  Utrecht
  en omgeving!

  Keulsekade 189
  3534 AC Utrecht
  info@basecommunity.nl

  Kom en neem een Kijkje!
  bij een gratis intake

  Ben je nieuwsgierig geworden en zou je het leuk vinden om kennis te maken met een van onze trainers? Vul dan onderstaand je gegevens in en laat ons weten wanneer jij langs wilt komen!

   Utrecht
   en omgeving!

   Keulsekade 189
   3534 AC Utrecht
   info@basecommunity.nl