Personal Training Utrecht

Onze missie is om er voor JOU te zijn. Join direct onze BASECOMMUNITY of boek hier direct een gratis intake!

  People Oriented

  We leven in een high speed society, aan alle kanten wordt er aan je getrokken en er is altijd nog werk te doen. Bovendien zie wij BASE als het momentje voor jezelf, rust in je koppie en in je overvolle agenda. Mensgerichtheid is een van onze kernwaarden en dat laten we terugkomen in het persoonlijke contact binnen onze trainingen. Want ze zijn gericht om je te helpen bij het behalen van jouw doelen op een uitdagende en speelse manier.

  Ons doel? Een community van harde werkers om je netwerk te verbreden en jezelf verder te laten komen dan dat je in de eerste instantie had verwacht.

  Gratis parkeren

  Trainen in hartje Utrecht en toch gratis kunnen parkeren. Dit kan bij BASE. Maak gebruik van onze parkeerplekken naast de PT studio.

  Basecommunity

  Onze gloednieuwe studio heeft per 1 oktober 2021 zijn deuren geopend bij Base Camp in Utrecht. De studio is van alle gemakken voorzien.

  Monumentale pand

  Sporten bij BASE op een unieke plek. Het souterrain van de oude elektriciteitscentrale is ons thuis en zorgt voor een prachtige sfeer.

  Cut the crap
  no nonsense

  Doelgericht

  Elke motivatie heeft een doel nodig om tot uitvoering te brengen. Hier helpen wij jou met het opstellen van doelen die aansluiten bij jouw behoefte.

  Perfect match

  Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij coachen niet iedereen, maar kijken samen met jou of er een match is met een van onze trainers. 

  Transparantie

  Geen kleine lettertjes maar duidelijke regels en communicatie. Wij geloven in vertrouwen, daarom is onze gym ook geopend wanneer er geen trainers aanwezig zijn.

  Commitment

  Onze trainers staan 24/7 voor je klaar naast de trainingen. Maar voor volle commitment moet het van twee kanten komen. Wij verwachten dan ook eerlijkheid en inzet van onze klanten, just be there.

  Join onze COMMUNITY of boek een gratis intake!

   Utrecht
   en omgeving!

   Keulsekade 189
   3534 AC Utrecht
   info@basecommunity.nl