Disclaimer voor Basecommunity

Wenst u meer informatie of heeft u vragen over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via info@basecommunity.nl.

 

Disclaimers voor Basecommunity

Alle informatie op deze website – www.basecommunity.nl – wordt te goeder trouw en alleen voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Basecommunity geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u vindt op deze website (Basecommunity), is strikt voor uw eigen risico. Basecommunity is niet aansprakelijk voor enig verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanuit onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks te volgen naar dergelijke externe sites. Hoewel wij ernaar streven alleen kwaliteitsvolle links naar nuttige en ethische websites aan te bieden, hebben wij geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites houden geen aanbeveling in van alle inhoud die op deze sites te vinden is. Site-eigenaren en inhoud kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving en kan gebeuren voordat we de kans hebben om een link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Wees u er ook van bewust dat wanneer u onze website verlaat, andere sites een ander privacybeleid en andere voorwaarden kunnen hebben, die buiten onze controle liggen. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites controleert, evenals hun “Terms of Service” voordat u zaken doet of informatie uploadt.

 

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden.

 

Update

Als we dit document bijwerken, aanpassen of wijzigen, zullen die wijzigingen hier duidelijk worden vermeld.

Join onze COMMUNITY of boek een gratis intake!

    Utrecht
    en omgeving!

    Keulsekade 189
    3534 AC Utrecht
    info@basecommunity.nl